Avís legal i condicions d'ús

AVIS LEGAL
Benvingut a la pàgina WEB de DISSENY PROGRAMACIO I MUNTATGES D'AUTOMATISMES, S.L.
A continuació, li exposem les condicions d’ús de la pàgina WEB. La navegació per aquesta pàgina WEB li atorga el rol d’usuari da la mateixa i, per tant accepta les clàusules detallades en aquest document.

IDENTIFICACIÓ
De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i Comerç Electrònic, se informa que dpma.cat és un domini de l’empresa DISSENY PROGRAMACIO I MUNTATGES D'AUTOMATISMES, S.L. ( DPM AUTOMATISMES) amb domicili social a C/ I, 31 - 17840 Cornellà de Terri, amb telèfon +34 972 596 875.
La societat es denomina DISSENY PROGRAMACIO I MUNTATGES D'AUTOMATISMES, S.L. amb CIF: B17944406 figura inscrita en el Registre Mercantil de Girona.

NORMES D’UTILITZACIÓ
L’ usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit d’aquesta WEB així com dels continguts i dels serveis, de conformitat amb la legislació aplicable a cada moment, la moral i els bons costums generalment acceptats i d’ordre públic.
Queda prohibit realitzar, per tant, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, inclòs la introducció d’un virus o similar.